Patiënt

In het SchildklierNetwerk werken medisch specialisten van verschillende specialismen en uit verschillende ziekenhuizen met elkaar samen in de regio Zuidwest-Nederland. Doel is samen excellente, uniforme en doelmatige zorg te leveren aan patiënten met een schildklieraandoening. Uitgangspunt hierbij is om de patiënt samen te voorzien van de beste zorg op de beste plek. In het netwerk bundelen specialisten hun kennis en expertise rondom zorg, wetenschappelijk onderzoek en opleiding. Samen wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de innovatie van de schildklierzorg.

owl-nav-prev

Zorgtraject

Elke patiënt heeft recht op de beste zorg. Internist-endocrinologen, chirurgen, nucleair geneeskundigen, pathologen, oogartsen en radiologen uit verschillende ziekenhuizen werken in ons netwerk met elkaar samen.Klik op onderstaande stappen voor meer informatie
owl-nav-next

Aandoeningen & behandelingen

Verschillende klachten kunnen duiden op een schildklieraandoening. Het is niet zo dat in alle gevallen daadwerkelijk sprake is van een schildklierziekte. Hieronder leest u de meest voorkomende schildklieraandoeningen.

icon

Hoe werkt het SchildklierNetwerk?

In de video leggen we uit hoe het SchildklierNetwerk samenwerkt voor patiënten met schildklierkanker. Het SchildklierNetwerk is naast benoemde ziekenhuizen in de video verder uitgebreid met het Oogziekenhuis en het Reinier de Graaf Gasthuis.

Deelnemende Centra