Schildklierzorg op maat voor elke patiënt

Samenwerken voor goede schildklierzorg in Zuidwest-Nederland

Schildklier- en bijschildklierziekten

In het SchildklierNetwerk werken dokters uit verschillende ziekenhuizen en van meerdere medische specialismen met elkaar samen rondom de zorg aan patiënten met een schildklierziekte of bijschildklierziekte. Doel van deze samenwerking: uitstekende (bij)schildklierzorg in de regio Zuidwest-Nederland, waarbij de zorg in elk ziekenhuis van hoogstaand niveau is. In het SchildklierNetwerk delen dokters hun kennis en expertise rondom patiëntenzorg en wetenschappelijk onderzoek met elkaar. Hierdoor krijgt de patiënt de beste zorg, op het beste tijdstip en op de beste plek. Onze patiënt is dit waard!

Ons netwerk

Het SchildklierNetwerk is een samenwerkingverband van meerdere ziekenhuizen in de regio Zuid-West Nederland. Doel van deze samenwerking: uitstekende (bij)schildklierzorg in de regio zuidwest-Nederland, waarbij de zorg in elk ziekenhuis van hoogstaand niveau is. In het SchildklierNetwerk delen dokters hun kennis en expertise rondom patiëntenzorg en wetenschappelijk onderzoek met elkaar. Hierdoor krijgt de patiënt de beste zorg, op het beste tijdstip en op de beste plek. Onze patiënt is dit waard! 

icon

Uitgelicht

Nieuwe voorzitters stichting SchildklierNetwerk

Nieuwe voorzitters stichting SchildklierNetwerk

23 november 2022

Tessa van Ginhoven treedt per november 2022 aan als nieuwe voorzitter van stichting SchilklierNetwerk. Zij volgt hiermee Manuel Castro Cabezas op. Manuel was mede-oprichter van het SchildklierNetwerk.

Lees verder

Deelnemende Centra